Hemma & Påsk!

Hemma i underbara Älvdalen för påsklov, väldigt väldigt skönt! 
Känner hur jag börjar slappna av efter all stress som varit den senaste tiden. Igår tog jag och min saknade Alexx en heldag i Sälen och åkte skidor. Strålande sol, mycket skratt och några vurpor, helt perfekt! 
 
Idag blev det lite kvalitetstid med syster och pappa, sedan fick jag träffa mina underbara systersöner och titta på massa actionfigurer jag inte förstod något alls om. Kände mig lite gammal, haha. Efter det for jag hem till mamma och sov några timmar för att sedan upptäcka att mina halsmandlar är stora som ballonger utan att göra ont. Superkonstigt. 
Vid 6 for vi upp till moster och åt en jättegod påskmiddag. Lite dragspel, ett glas vin och mycket prat och skratt! Lite mys i soffan med "smartare än en 5:e klassare" blev det också! 
Nu sitter jag hos pappa och tittar på "Sex in the City 1" och ska snart sova. I morgon kommer min finis hit <3 
Puss 
 
Sälen!

Påskmiddag! 
 
Livet | | Kommentera |

En snöig onsdag

Snön singlar ner och jag sitter bakom en ruta glas och ser ut. 
Lasse spelar i bakgrunden. Hans röst sjunger om vanliga saker, mänskliga saker. Sådant som alla varit med om. Kanske är det därför så många lyssnar på honom? Det får en att känna sig mindre ensam. 
Men jag känner mig inte ensam. Jag är lugn och glad. 
Vaknade upp med Andreas och låg kvar i sängen och såg på när han gick upp och klädde på sig och åkte in till stan. 
Vi var på bio igår och såg den nya trollkarlen från Oz filmen. Jag älskade den boken när jag var liten, och den gamla filmen, så det blev en glad överraskning när det visade sig att det var en film som skulle vara före den gamla filmen. Den var riktigt bra, och det var supermysigt! 
 
Nu är det lite senare och jag sitter i skolan och hatar photoshop. Ingenting blir som jag vill, men förhoppningsvis så löser det sig. 
 
Puss 
 
Livet | | En kommentar |

Tisdag

Godmorgon världen! 
Ja hoppas att det blir en lite bättre dag idag, det är ju i alla fall inte måndag längre. Alltid något! 
Börjar i alla fall dagen med två prov, idrott och svenska. Jag började läsa på igår så vi får väl ser hur det här slutar, men jag tror att jag kan svenskaprovet i alla fall. Inget av dem kändes så svårt egentligen, det var mycket saker vi gått igenom flera gånger förut. 
 
Nä upp ur sängen nu och försöka hitta något att klä på sig. Varför har vi kläder? Kan vi inte bara få päls? Så mycket lättare allt vore då, suck. 
 
Aja lite musik på det här så blir det nog bra. 
puss
 
Livet | | Kommentera |
Upp