0 Läs mer >>
Hemma i underbara Älvdalen för påsklov, väldigt väldigt skönt! 
Känner hur jag börjar slappna av efter all stress som varit den senaste tiden. Igår tog jag och min saknade Alexx en heldag i Sälen och åkte skidor. Strålande sol, mycket skratt och några vurpor, helt perfekt! 
 
Idag blev det lite kvalitetstid med syster och pappa, sedan fick jag träffa mina underbara systersöner och titta på massa actionfigurer jag inte förstod något alls om. Kände mig lite gammal, haha. Efter det for jag hem till mamma och sov några timmar för att sedan upptäcka att mina halsmandlar är stora som ballonger utan att göra ont. Superkonstigt. 
Vid 6 for vi upp till moster och åt en jättegod påskmiddag. Lite dragspel, ett glas vin och mycket prat och skratt! Lite mys i soffan med "smartare än en 5:e klassare" blev det också! 
Nu sitter jag hos pappa och tittar på "Sex in the City 1" och ska snart sova. I morgon kommer min finis hit <3 
Puss 
 
Sälen!

Påskmiddag! 
 

Hemma & Påsk!

1 Läs mer >>
Snön singlar ner och jag sitter bakom en ruta glas och ser ut. 
Lasse spelar i bakgrunden. Hans röst sjunger om vanliga saker, mänskliga saker. Sådant som alla varit med om. Kanske är det därför så många lyssnar på honom? Det får en att känna sig mindre ensam. 
Men jag känner mig inte ensam. Jag är lugn och glad. 
Vaknade upp med Andreas och låg kvar i sängen och såg på när han gick upp och klädde på sig och åkte in till stan. 
Vi var på bio igår och såg den nya trollkarlen från Oz filmen. Jag älskade den boken när jag var liten, och den gamla filmen, så det blev en glad överraskning när det visade sig att det var en film som skulle vara före den gamla filmen. Den var riktigt bra, och det var supermysigt! 
 
Nu är det lite senare och jag sitter i skolan och hatar photoshop. Ingenting blir som jag vill, men förhoppningsvis så löser det sig. 
 
Puss 
 

En snöig onsdag

0 Läs mer >>
Godmorgon världen! 
Ja hoppas att det blir en lite bättre dag idag, det är ju i alla fall inte måndag längre. Alltid något! 
Börjar i alla fall dagen med två prov, idrott och svenska. Jag började läsa på igår så vi får väl ser hur det här slutar, men jag tror att jag kan svenskaprovet i alla fall. Inget av dem kändes så svårt egentligen, det var mycket saker vi gått igenom flera gånger förut. 
 
Nä upp ur sängen nu och försöka hitta något att klä på sig. Varför har vi kläder? Kan vi inte bara få päls? Så mycket lättare allt vore då, suck. 
 
Aja lite musik på det här så blir det nog bra. 
puss
 

Tisdag

1 Läs mer >>
Just nu vill jag bara krypa under täcket och stanna där. 
Jag vill inte träffa en människa och inte ha tusen saker och göra vilket är läget just nu. Jag vill hem. 
Jag vill gå på högstadiet och vara överengagerad i allt som finns, springa runt och skrika i korridoren på My och Alexx. Jag vill längta ut i stora världen, och jag vill sucka över att det är flera år kvar. 
Nu är det inte flera år kvar. Det är några månader till den stora världen, och jag vet inte om jag är redo. 
Tänk om jag står där dagen efter studenten, med en bakfylla och en ölspilld klänning, och så kommer världen och bitchslapar mig i ansiktet. Överraskar mig, välter mig. Kan man bli redo för det? 
Jag vet inte, men jag ska försöka, och jag ska börja med att klara av svenska provet i morgon bitti. 
Puss

Jag vill längta ut i ...

0 Läs mer >>
Helgen har varit fullspäckad! Eller hela veckan egentligen känns det som, jag är psykiskt slut. 
I fredags var det middag och sedan gick vi ut massa folk, riktigt kul! Sedan på lördagen var det meningen att vi skulle ha en fotoshoot men det blev inte riktigt så för Andreas hade ont i halsen. Igår var vi på 5 års kalas till min lilla Zebbe! Eller lilla och lilla, 5 år! Helt sjukt! Mosters going. 
Och nu börjar en vecka igen, let's go! 
 
 
 

Hektisk helg, och nu ...

0 Läs mer >>
Sitter med en uppdrucken kopp te framför mig, musik spelas och planen var att jag skulle plugga. Det gör jag faktiskt också, det går sakta men det går framåt. 
Nu är det verkligen galet mycket att göra! Plugga, ta studenten, söka jobb, söka skola, bestämma om jag ska bo kvar över sommaren eller om jag inte ska det... Det känns inte som att jag hinner någonting! 
Jag blev precis klar med projektarbetet och ville bara andas lite, men då kom två tusen andra saker man skulle hinna med och göra. Men! Jag är pepp på att komma ut i livet, det ska bli roligt! Jag kommer fixa det, allt löser sig på något sätt! 
Nu ska jag återgå till svenskan. 
Puss
 

So much to do

0 Läs mer >>
Sitter på grafen och snorar och sjunger med i musiken!
Sjukt flummig dag i skolan, sedan blev det en arg dag men rent allmänt är det en väldigt bra dag! 
Solen skiner och då blir alltid allting lite bättre! Nu ska jag snart sällskapa med min fina Martina till centralen, sedan åka hem och hämta grejer och efter det bege mig till min fina man. 
 
PUSS 

Young and full of lif...

0 Läs mer >>
Tvättmaskinen är i gång, och någonstans i huset hörs vatten från en dusch. Morgonsolen skiner in genom de smala källarfönstren och lämnar rummet i ett blått ljus. Inne i mitt rum sover Andreas, och ur mina högtalare spelar Melissa Horn en destruktiv blues. Jag ska sätta mig och skriva på min projektrapport, och jag känner mig ganska lugn och avslappnad. Det får bli som det blir. 
I kväll ska vi ut. Jag, Andreas och hans kompisar, det kommer bli roligt! 
 
Nu ska jag skriva, så var det. 
PUSS 
 

Fredag.

0 Läs mer >>
Det är torsdag och jag är ledig. 
Tog en välförtjänt sovmorgon i morse, och sedan låg jag och läste, pratade lite med Anton-fjanton och åt frukost. Efter det läste jag lite till innan jag började med att tejpa upp ett duschdraperi (vi har ingen stång i taket att fästa den på så då fick det bli tejp) vilket faktiskt blev riktigt bra. Så efter det tog jag en dusch och grejade lite med mitt rum. Sedan gick jag tillbaka till badrummet och märkte att tejpen hade släppt, och så lyckades jag dammsuga upp mitt minneskort. Karma försöker säga åt mig att sluta skjuta upp plugget mer nu, och ja jag ska skriva nu. Nu. 
Eller nu. 
Eller nu. 
Eller... nu. 

Karma.

0 Läs mer >>
 

Playing with light

0 Läs mer >>
Nu har jag inte bloggat på ett tag, men det har hänt så mycket så jag har helt enkelt inte hunnit! 
Bland annat så har jag: 
* Flyttat 
* Varit på studentkryssning 
* Blivit tillsammans med världens finaste Andreas ♥
 
Just nu sitter jag hemma hos Andreas och vi har lördagsmyst med en vårpromenad, hans galet goda kräft-soppa, tittat melodifestivalen och nu sitter jag i hans säng medan han plockar ihop en dator. Hur bra som helst! 
Ska skriva lite skola också innan vi kryper ner med en film. Puss! 
 

Livet är bra