0 Läs mer >>
Idag har jag haft en dag där jag bara gjort vad jag velat göra. Fantastiskt behövligt. 
Började dagen med en frukost på stan med Steph, Condeco har verkligen världens godaste frukostmeny. ❤️ 
Mycket Londonprat - nästa helg åker vi! En liten weekendresa, ska bli så roligt att komma i väg! 
Efter frukost drog vi runt på stan, kikade in i lite bokhandlar & små butiker, fotade lite & köpte piercing till mig. Så började det regna och vi sprang in på närmsta café, vilket bara råkade vara mysigaste stället någonsin! Så det blev en kaffe på en uteservering med tak och värmelampor i ösregnet - supermysigt! 
När solen tittade fram gick vi runt ännu en stund, tills jag kände att jag behövde åka hem och få i mig lite lunch. 
Eftermiddagen bestod sedan av Pernilla-plåtning, och sen en spontan sushiutflykt till Mölnlycke innan Nilla skulle till jobbet. Fick träffa min fina karl en sväng också. 

Händelserik dag med väldigt fina människor, nu ska jag krypa ner i sängen! 
Godnatt
Mat, regn och fina mä...

0 Läs mer >>
Står på jobbet och hänger, riktigt lugnt idag men tiden har ändå gått rätt snabbt. 
Det är mysigt att jobba på en flygplats. Har fått in en massa supertrevliga engelsmän idag! 
Sen att springa runt och tipsa om böcker med en kaffekopp i handen - och få betalt för det, är ju heller inte helt fel! Folk flyger inte på t...

0 Läs mer >>
Vaknade men oro och ångest i morse, som jag kan göra när jag sovit för lite eller stressat. Annars har det varit en bra dag! Började dagen med en espresso house kaffe och en väldigt bra föreläsning. Känns som att jag har någotsånär koll på skolan, det brukar ge sig tillslut. Väl tillbaka i Göteborg var det hem och byta om, prata lite med min sambo för denna veckan - nilla, och sen iväg och träffa en saknad Anna. Det blev en lång Powerwalk på cirkus två timmar med prat, skratt och catching up! ❤️ Sen hem;  mat, soffan, säga hej till Nilla innan hon åkte till jobbet och nu har jag precis avslutat två timmar i badet. Behövde verkligen det - bad, tända ljus, lugn musik och en bok. Få varva ner och ta hand om mig själv. 
Så nu har jag precis krupit ner i sängen och ska läsa lite innan sängen. 

Godnatt ❤️ 
Måndag

0 Läs mer >>


Helgen i bilder

0 Läs mer >>
Han tittar på mig när han vaknar. Sätter sig upp och ser på mig. 
"Du är så fin." 
Bara så. Men jag ser på hela honom hur han menar det, och det går rätt in i hjärtat. 
Jag tjatar ofta om min träning, om vad jag vill uppnå. Jag är nöjd med hur långt jag har kommit, men jag mår bra av att träna och av att sätta nya mål. Idag tittar han på mig. Det är precis innan han ska gå till skolan, jag står och gör frukost och pratar om min löpning.
"Jag kommer hjälpa dig om du vill gå ner. Jag kommer hjälpa dig om du vill gå upp. Eller hjälpa dig... jag finns här vad du än vill göra, men du behöver egentligen inte göra någonting." 
Så kysser han- och håller om mig och får mig att känna mig fantastisk. 
 

Jag finns här.

0 Läs mer >>


Eller nåt.

0 Läs mer >>
Godmorgon världen! 
Tisdag och sovmorgon. Idag vaknade jag med lite ångest, misstänker att det kommer ifrån de senaste dagarnas stress och sömnbrist, och med tanke på att jag är ensam i lägenheten. Detta brukar dock i vanliga fall bara vara skönt, men nu är det första gången på länge med tanke på att Pernilla bor här på helgerna och jag sovit hos Erik. 
Men, men nu ska jag upp och dra på mig träningskläderna! Anmälde mig till mitt första lopp i förrgår (herregud), och även om det bara är 5 km och ingen tidtagning, så är det jättestort för mig! Jag har aldrig kunnat springa så långt som jag kan nu på grund av min astma och på följd av den, min kondition. Jag har det senaste året också haft sånt problem med ryggen att jag inte fått springa. Men nu, nu jävlar! Color me rad heter loppet, och de går ut på att ha så roligt som möjligt! Vi springer 5 km och slänger färgbomber på varandra - ett lopp helt i min stil. Detta har i gett mig ett mål att träna inför, vilket gör mig galet mer motiverad för träningen! 

Bild från häromdagen i BoråsTisdagsångest och trä...

1 Läs mer >>
Han.

2 Läs mer >>
Och baam så började skolan igen! 

Känns faktiskt riktigt roligt att vara tillbaka till hundra procent igen! Taggad. Denna gången ska jag inte försöka göra allting samtidigt, utan jag ska verkligen ägna mig åt - och satsa på skolan nu. Jag kommer jobba lite timmar då och då när jag anser att jag hinner, men inte mer än så. 
Igår började vi då alltså med kursen litteratursociologi som handlar om litteraturens påverkan på samhället och tvärtom, väldigt roligt, intressant och för en gångs skull relevant. Känns verkligen som en bra kurs att kicka igång skolgången med igen! Igår blev även Johanna invigd i vår festförening Klemming, vilket innebar att jag fick spruta ner henne med öl och se henne rulla ner för en grässlänt- fantastiskt! 
Idag har vi kört en liten vända plugg inför seminarium på fredag, ruinerat oss på kurslitteratur och sytt märken på våra overaller. 
Party!
Öldränkt brud! 👇Back on track - skolb...