0 Läs mer >>
"If u can't fly then run,
if u can't run then walk,
if u can't walk then crawl,
but whatever you do you have to move forward"
- Martin Luther King Jr
 

Move forward.

0 Läs mer >>
Idag tog jag en rejäl sovmorgon, vilket verkligen behövdes! 
Sedan städade jag lite och tog en dusch innan jag fick fint besök. Efter det kom Nilla, Per och Vato och vi körde middag med filmkväll. Supermysigt och kul att se dom igen! Vi kollade på Merlin, riktigt bra film! 
 
När de åkt tittade jag på min telefon och såg att de ringt från model lab, och med tusen fjärilar i magen ringde jag upp och GISSA VAD? De vill ha med mig och en tjej till på praktikhelg i Norge! NU PÅ TORSDAG! 
Så spännande! Och jag är sjukt nervös, tänk om jag inte pallar trycket och stressen? 
Men som mamma och Nilla sa, jag kan bara göra så gott jag kan. Och det ska jag! 
Dock fick jag höra precis att de inte behandlar folk bra där, och att de utnyttjar, hm. Ja det kan vara bra att ha i bakhuvudet, men jag får bilda mig en egen uppfattning helt enkelt! 
 
Nu sitter jag och lyssnar på min fina Lasse, och nyss var det Lisa Nilssons "Jag har himlen runt hörnet" som stod på repeat, så ni får också den här. 
Sov gott allihop! 
puss
 

Känslofylld dag!

2 Läs mer >>
 

Summer Flower

0 Läs mer >>
Nu när jag har börjat slappna av igen efter studenten så börjar kreativiteten komma tillbaka, det är så roligt, så skönt. Jag har suttit med gitarren nu i två dagar, och jag blir bättre och bättre. Sedan att rösten inte håller är ju en annan femma, men det är för att jag varit lite förkyld (och för tillfället är nyvaken). Men jag mår så bra av det! Jag har alltid mått bra av att sjunga, men har inte gjort det på så länge pga av brist på lust och ork. Nu, att sätta sig med gitarren i några timmar, tända ljus och bara sjunga för full hals så det hörs i hela huset, det är helt underbart! Sedan att jag kanske inte är så duktig, men det låter ju i alla fall. 
 
 
Min goda vän Axel har börjat få mig att lyssna på Tallest man on Earth, och jag kan ju inte annat säga än att det är helt underbart.
Så här får ni en låt, sådär apropå gitarr. 
 

Gitarren & jag

0 Läs mer >>
Först skulle vi vara ute på en ö, sedan uppe i skogen, men det slutade med att vi hamnade på min uteplats! 
Började dagen med att klippa "gräsmattan" (det borde inte få kallas för gräsmatta då det snarare var en djungel av maskrosor, taggbuskar och framförallt sniglar), och det tog ju sin lilla tid. Vackert kan jag inte säga att det är, men man kan i alla fall gå på den nu! 
Senare kom Martina och vi gick och handlade sill, potatis och blommor, och sen gick vi hem för att laga mat och binda kransar. Jättemysigt!
Sedan började folk trilla in, och det blev en supermysig kväll med prat, skratt, lite sång och väldigt fina människor! Tack allihop!
 
Idag började vi med att gå och äta pizza, efter det följde Martina med hem och hjälpte mig städa och sedan däckade jag på soffan till Forrest Gump. Underbar <3. 
I morgon blir det Falkenberg en sväng för att hälsa på en saknad Anna! 
puss
 
Lite bilder från gårdagen, mobilbilderna är från Martinas telefon. 
 

Midsommar!

1 Läs mer >>
Här kommer då resultatet av gårdagen i studion. 
De verkade inte bli så nöjda; för ljusa bilder, och så var jag för långsam. Men, men! Jag blev ändå rätt nöjd med några av bilderna!
 

Model lab

0 Läs mer >>
Nervös så jag tror att jag spyr snart. 
Jag vill ha det är jobbet så äckligt gärna. 
Jagkanjagkanjagkan.aaaandaaas. 
 
Om en timme drar jag mig till Nilla och börjar sminka henne osv. Jag hoppas det blir bra, ska leta lite info så länge. 
 
I'm on the top of the World, I'm great. 
Andas.
puss
 
 

On the top of the Wor...

0 Läs mer >>
Det har hänt mycket på senaste tiden, bland annat så har jag sökt jobb hos Model lab som ansökte om fem nya fotografer. Jag hade ingen större förhoppning, men så ringde dem och ville att jag skulle komma dit på introduktion och provfotografering! Jag blev så glad så att jag nästan grät. 
Så igår var jag på introduktion, provade på ljus, kamera, blixtar och pratade lite om mig själv tillsammans med fem andra, och idag är det provfotografering. Modell fick jag ta med själv som tur var! Så det blir ju då ingen annan än Pernilla, då vi nu jobbat tillsammans i 3 år och jag känner mig väldigt trygg med henne. 
Just nu sitter jag och är jättenervös, men det ska nog gå bra! Kl 14.00 är det dags, så håll tummarna för mig! 
 
När man ansökte om jobb skulle man skicka med en portfolio, här är då bilderna jag använde till min i samma ordning: 
 
 
 

Min portfolio.

0 Läs mer >>
Nu har det hänt mycket.
Jag har åkt hem till Dalarna, jag har blivit singel och jag har FRAMFÖRALLT tagit studenten!
Det var en av de bästa dagarna i mitt liv. Först champagnefrukost med klassen, sen fotografering och aulan där jag blev uppkallad och fick stipendium på 1000:- bara sådär! Blev fruktansvärt överraskad och glad!
Innan utspringet var jag sjukligt nervös och typ skakade, haha! Sedan åkte vi flak, och fyfan vad kul det var! Lite tårar också såklart. Sedan hem till syster och en jättefin student mottagning tillsammans med Pernilla och hennes familj! Sen var det fest, och det slutade med att jag och Martina ramlade in genom hennes ytterdörr kl 07.00 på morgonen, trötta, blåmärken men ack så lyckliga!
 
Jag är så fruktansvärt glad och tacksam för alla underbara människor jag har runt omkring mig. Utan er hade jag aldrig klarat de här 3 åren, TACK ♥ 
Jag kommer sakna skolan, klassen och alla fina människor helt sinnsesjukt. Att aldrig mer få gå, hoppa, och springa genom korridorerna och kramas, flamsa, sjunga och skratta, usch... nä de här 2 åren på Munkebäck kommer vara två av de bästa åren i mitt liv. Året i Karlstad också, trots att det var kämpigt.
Jag är stolt över att ha klarat mig igenom det, och nu väntar livet!
 
 
 
Bilder från studenten lite huller om buller
 

Studenten!