0 Läs mer >>
 

Sömnbrist och natthum...

0 Läs mer >>
Ligger i min älskade säng och har legat här sedan jag kom hem från skolan. Insåg att jag inte hade någonting idag som jag verkligen behövde göra, så jag somnade några timmar. Det går inte att beskriva hur skönt det var.
Nu har jag lite ont i huvudet och märkte att någon har ätit upp min glass, det var lite deprimerande. Men, men! Annars är allt rätt bra förutom att jag är lite stressad över livet rent allmänt. Det är så mycket som borde göras, att tänka på. Men jag får fortsätta att försöka göra en sak i taget och att leva här och nu. Det är svårt, men jag försöker. 
 
I morgon är jag i alla fall ledig. Dagen ska börjas med en Pernilla-fika, vilket jag tror behövs. Vi behöver prata av oss! Det är inte hälsosamt för oss att inte ses på en vecka. Eller rättaresagt, det är inte hälsosamt för alla runt omkring oss som måste lyssna på oss sen! Haha
Efter fikat ska jag sällskapa med Andreas hem till honom och sedan ska vi fota! Eller jag ska fota och han ska bli fotad. Galet pepp! Jag är så fotosugen, och så har jag lånad hem min älskade D90 från skolan så det kan bara bli jättebra. 
 
Nu borde jag egentligen skriva en artikel om Charles Dickens, men jag orkar inte. Har massor av saker jag borde göra, men jag orkar inte. Eller jo, jag kan plocka ihop lite kläder i en kasse det kan jag göra. 
 
Puss 
 
 

Håll min hand i vimle...

0 Läs mer >>
Sitter bredvid min fina Pernilla och har graf!
Vi ska tänka ut ett hotell och sedan göra en roomservice meny, ett antecknigsblock, en logga osv till hotellet och jag har valt att göra ett skogshotell för medelålders par som vill ut och vandra och slappna av. Massa John Bauer tavlor, fårskinnsplädar och tända ljus! 
 
Efter skolan ska jag till netto och fråga om bananlådor, för på lördag bär flyttlasset iväg.

Nu ska jag fortsätta att göra en shampoflaska! 
Puss
 

Onsdag

1 Läs mer >>
Mitt bokmanus är nu postat till bokförlaget Rabén & Sjögren! Jag har inga förhoppningar alls om att det faktiskt kommer att bli antaget, men känns ändå galet stort att faktiskt ha gjort det! 

MITT MANUS ÄR POSTAT!

0 Läs mer >>
Sitter hemma hos herr Andreas, dricker te, pluggar och lyssnar på musik. Hur bra som helst! 
Idag har det varit en äcklig måndag, men nu har den blivit lite bättre. Man får liksom låta vissa saker bara vara så löser de till slut sig själva. 
Nu ska jag fortsätta att analysera min egen dialekt. 
Puss
 
Här är en bild på mina nya leggings osv om någon var intresserad.  

Let it be

0 Läs mer >>
Sitter i skolan och somnar snart. Om man kollade upp statistiken så lovar jag att man skulle upptäcka att de flesta massmorden begås på måndagar. 
Nä bara lite bitter. 
Martina sitter bredvid mig och håller på med framsidan till min bok, den blir helt galet bra! 
Och bara för att jag skev det nu så börjar hon plocka ihop grejerna, haha! Nä men boken är klar nu! Bara bilden och lite småfix kvar, och sen kan den lämnas in på tryck! Stolt! 
 
I eftermiddag får vi se vad som händer, plugga svenska i alla fall så kommer jag förmodligen att somna tidigt. Sovit sju timmar sammanlagt de två senaste nätterna. Inte bra. 
 
Nu en lektion till sen slutaaaa.
puss
 
 

Monday

1 Läs mer >>
Var ju en sväng i Leksand hos mina fina, här kommer lite bilder! ♥

Leksand

0 Läs mer >>
Du och jag i strimmorna, vi är sargade människor som tror,
vänd dig inte om.
Det är bara strimmor, ett litet kliv ut i världen,
vartän vi kom ifrån, vartän vi ska nånstans,
Håll min hand i vimlet.
 
 

Älskade Lars.

0 Läs mer >>
Dagen började med ett styrkepass på gymmet med Johanna. Jag kommer allvarligt inte att kunna lyfta armarna i morgon, men så ska det vara! Efter gymmet tog vi en raggarrunda på byn, och sen drog jag hem och vilade en sväng innan det bar i väg upp till bror. Där fick jag en semla (utan mandelmassa <3) och möttes av en liten Evelina "FASTER NEA!". Hon satte på mig en prinsesskrona och så skulle hon visa mig alla sina leksaker. Sötnosan! Sen gick vi ut i snön och lekte och Evelina upptäckte hur roligt det är att fylla en hink med snö och hälla det på fasters huvud.
Sedan drog jag hem och ställde mig och lagade kycklinggryta till tonerna av Bruce Springsteen. Blev riktigt lyckat tror jag, och nu har jag suttit och jobbat lite med boken. Hoppas på att kunna ha den tryckt och klar till nästa vecka!
En riktigt bra dag, och i morgon bär det av till Leksand!
Puss

Gym, semlor, snö och ...

0 Läs mer >>
Vaknade faktiskt av mig själv rätt tidigt idag. Skönt!
Nu sitter jag i en blommig klänning jag fått av mamma och mina mjukisbyxor, charmigt ohyeh. Snart kommer Johanna och vi ska iväg till gymmet, senare ska jag och mamma till bror och hälsa på en sväng. Kan bli en bra dag!
Puss

Godmorgon!

0 Läs mer >>
Idag hade jag verkligen ingen aning om vad jag ville göra med mitt liv, men så fick jag tag i Johanna så hon kom en sväng. Vi tog en promenad i ett snöigt Älvdalen, pratade, tog en nostalgitripp på högstadiet och lite sådär. Mysigt och roligt!
Nu på kvällen blev det lite plåtning, hon är snygg modell den där! Ursäkta bildkvalitén min kamera är inte bra i dåligt ljus.
Puss
 

En dag med Johanna

0 Läs mer >>
Då var jag hemma i Dalen igen efter att ha stuttit i bil hela dagen. Rätt skönt, men känner mig lite stressad. Det är så mycket man ska hinna med jämt på loven, men men! Ska till Leksand någon sväng i alla fall och säga hej, kramas på folk och fota lite :)
Nu ska vi snart äta thai-mat jag, mamma och Alf!
Puss

Hemma!