0 Läs mer >>Mer bilder

1 Läs mer >>
Fota

1 Läs mer >>

Nu sitter jag i skolan och ska snart ha engelska.
Jag sitter och renskriver en saga jag skrev igår. Jag tycker om den. Den blev till en klassisk barnsaga, en vacker sådan som jag vet att jag skulle älskat när jag var liten.
Dock kan jag inte skriva så bra sagor tror jag.. hm. Kanske lägger upp den sen? Får se :).
puss

fly on the wings o...

3 Läs mer >>

Vi älskar höst

2 Läs mer >>
Nu ligger jag i Selinas säng i Gävle. Vi har nyss vaknat och hon har hoppat in i duschen.
Igår gick vi en promenad och bara pratade, så underbart skönt. Så olika men ändå så fruktansvärt lika är vi!
Sen hem och titta på film och bara ligga och prata lite mer. Fan vad jag behövde det! Så underbart att ha en axel att luta sig mot, som förstår en.
Var i Bjurs och hämtade grejer igår också.. Det gick bra men höll på att börja gråta efteråt. Alla minnen bara svämmar upp, och alla tankar på vad jag aldrig mer kommer att få vara med om. Mysiga lördagsmornar när man vaknar av en puss..
Men jag kommer att klara det! Det är så jävla jobbigt men jag kommer att klara det. Med hjälp av alla underbara människor jag har runt mig så kommer det att gå!
Låg och funderade och tittade på solen nu innan Selina vaknade. Jag fick se solen gå upp över ett hustak, det är mäktigt. Dock orkade jag tillslut inte ligga och tänka på allt jobbigt länge utan fick lov att ta upp en bok vilket kändes väldigt bra och tryggt!
Nu ska vi dra ut och fota snart , jag ska bli bättre på det från och med nu!
puss

Gävle

0 Läs mer >>
Nu har du slutat skolan och sitter på bussen hem..

.

1 Läs mer >>
Sitter hemma. Gråter och lyssnar på mammas irländska musik.
Borde äta men är inte hungrig. Borde hämta pappas post men orkar inte.
Borde diska, borde plugga, borde städa rummet borde verkligen inte sitta här.

FAN.

Idag skulle det varit 11 månader. Jag skulle skrivit 11 månader och jag älskar dig...
nu kan jag bara skriva
jag älskar dig .


Hoppas jag klarar av i morgon.

somthing inside th...

1 Läs mer >>

Den här helgen har verkligen varit jättemysig och rolig på alla sätt! 
 
I fredags tog jag bussen till älskling. Har saknar honom jättemycket! Helt sjukt att man kan längta så mycket efter en person! Vi myste på och gick och la oss rätt tidigt.
På lördagen hade hans mamma klädvisning och jag skulle gå manekäng.Hon syr kläder efter form och färg hos personen. Hon hade sytt en ÖVERgullig rosa klänning med spets och volang längst ner till mig. Definitivt inte min stil men den satt bra! Hon hade också sytt en par underbart sköna och snygga raka svarta byxor som svänger ut lite längst ner och till dem sedan en vit blus i typ linne tyg med en fin u-ringning och en liten rosett fram och tillsist utan på den en väst i seris silke . Väldigt fint alltihop, och det var jätteroligt med visningen!
Efteråt åkte jag och Linus till Grycksbo tillsammans med Calle och Richard. Vi skulle till deras kompis Hanna och ha myskväll med film och pizza! :) Linn och Linnea var där också och vi hade jättekul och mysigt.
På söndagen sen var det snabbt upp och packa och klä på sig. Jag hann inte ens kamma igenom håret, så jag såg ut som en uggla! Linus hade nämligen innebandy match i Falun så jag följde med och tittade på den och efteråt skjusade de ner mig till bussen. Men nu var det inte bussen hem utan det var bussen till Borlänge! Från Borlänge tog jag sedan tåget till Stockholm. Jenkki hade ju vunnit biljetter till GREEN DAY och bjudit med mig som skrek av lycka!
 På tåget så åkte jag på busskortet till Avesta/Krylbo men fick lov att betala resten av resan och det blev 160 :- mrn jag hade bara 105:- så jag fick lite panik. Men konduktören var jättesnäll så jag kunde vänta tills jag kom fram och Jenkki kunde låna mig pengar. Så när jag hoppat av tåget stod jag och väntade. När konduktören kom så sade hon att hon hade glömt bort mig, och då sprang hon in igen för hon hade gett kassan till sin kollega. När hon kom tillbaka visade det sig att kollegan hade gått hem så hon sa "Vi bjuder på den här! Men det var jättebra att du var så ärlig." Och då fick hon en stor kram av mig!
Sen sprang jag och Jenkki och åt på Pizza hut.

Skriver om konserten sen! puss

Den perfekta helgen!

1 Läs mer >>
Vad tycker ni om den nya headern?
Jag tröttnar ju hela tiden på design och header, men den här blev jag ändå nöjd med (det sa jag om den senaste också, haha).

Ny header!

1 Läs mer >>

Denna dag började vell kanske inte super bra.. Sovit dåligt och var lite orolig, så Linnéa var inte på sitt allra bästa humör. Men det blev bättre!
På hemkunskapen jobbade jag med My. Hon är allergisk mot Rotfrukter och tomater, och vi skulle göra tomat och lök paj, rotfruktsgratäng och quarn färs. Vi var indelade i grupper så vi gjorde inte allt, men jag gjorde rotfruktsgratängen och vi stod i samma kök så jag tyckte lite synd om henne där.
Dagen förflöt som vanligt matteprov sista timmen. Jag vet inte ens om jag vill veta hur det gick!
Sen var det hem och slappa lite innan jag och Alexx skulle upp på basket vid 17.00 och där blev vi till klockan 19.00. Riktigt skönt att träna igen!

I morgon är jag ledig och ska ner men Hanna på simhallen. Vi har varit ner två gånger nu och det är jättemysigt! Vi brukar simma runt 1km. Duktigt, duktigt!

Titta också in på våran bokblogg som vi nu kommit igång med!
www.bokmalar.blogg.se

puss

Wendsday.

1 Läs mer >>

Idag har jag ugåtts med min gävle bo Selina :)!
Väldigt länge sedan vi fick en hel dag tillsammans, mysigt!
Blev fika på morins, promenad, hårfärgning på mig (brun igen), hårda & goda pitabröd, sminkning, plattning, foto och massa prat och babbel! Kan prata om allt utan att det känns dumt. :)
Helmysig och trevlig dag!
Nu kollar jag körslaget och hejar på team Stefan!
puss

Mysdag i regnet