sweet home älvdalen

Helgen har varit jättemysig!
I fredags hade jag och My först några mysiga timmar på Mora, sen kom Linus och jag följde med honom och tittade när han hade innebandy träning i tre timmar. Det finns roligare, men vad gör man inte för sin pöjk?
Efter träningen åkte vi med en av Linus kompisar till Bjurs och jag lyckades såklart tappa ner mobilen mellan sätena! Någon som är förvånad?
Resten av kvällen myste vi bara , kom i säng tidigt. På lördagen blev det bowling i Falun med Calle och Linus små bröder. Riktigt kul! Jag ledde faktiskt ett tag i början, sen gick alla om mig.. Kvällen tillbringades framför köksbordet. Hela familjen hjälpte Linus mamma att sortera knappar, och medans vi gjorde det sjöng vi och berättade historier, haha. Riktigt mysigt, men jag vill inte se en knapp till på ett tag. Har också lärt hela familjen "hej jag heter bengt, jag jobbar på en knappfabrik..."  Haha!
Idag vaknade vi tidigt. Vi åkte och tittade på Linus lillebror som hade fotbolls match! Mysigt. Sen hem och göra våfflor och mysa! Kvällen tillbringade jag sedan på buss.
Skönt att vara hemma men jag saknar Linus. Mår så bra när jag är där! Jag trivs verkligen.
I morgon slutar vi tidigt så även på tisdag, så skönt! Och på torsdag är det preecasting till körslaget! Åh, vad nervöst. Men jag tror jag vet vad jag ska sjunga nu i allafall! :)
Nu ska jag titta på sagan om ringen och sedan gå och lägga mig.
puss

  
"Hjärtat har motiv som förståndet inte känner "

Livet | | 2 kommentarer |

"Nu är det dags för fredags mys!"

Sitter här trött med blött hår och utan hårtork. Underbart!
Men det är fredag, åh vad skönt. I dag blir det att åka till Mora med My titta lite på skor, smink och se om alex present är färdig. Och träffa Linus :) sen åker jag hem med honom och blir där över helgen, mysigt!
Och så ska vi ha musik idag!! Något jag verkligen har saknat på högstadiet.
Men nu ska jag försöka få till Ove (kameran) . Han har kommit i trots ålderna och vill inte riktigt som mamma vill, alltså jag. Eller så är det jag som inte kan med honom? .. hm.
puss"Ge alla ditt öra,
men endast några få din röst "
// William shakespere

Livet | | 2 kommentarer |

"aha!"

Idag har det varit en riktigt bra dag. Har dock varit väldigt trött, har inte sovit riktigt på flera nätter. Måste lära mig att lägga mig i tid.
Idag hade vi syo för första gången och lite innan lektionen tittade jag in till Matthias för jag hade ingen engelska och tänkte jag kunde gå in och fråga lite. Och på de två minuterna jag var där inne bestämde jag mig för vad jag vill gå. Estet. Estet - musik och läsa mycket svenska. Perfekt för mig! :)
Vi hade även mattelektion idag med våran nya lärare Anette. Hon är underbar! Jag förstår vad hon säger och kommer till det där "Aha!" stadiet när man förstår. Hon erbjöd sig också att hjälpa mig om jag tyckte det var svårt och jag blev jätteglad och det stärkte verkligen mitt självförtroende! Jag kommer fixa det här :).
Men nu blir det en ny bokrecension på min och hannas bokblogg!
www.bokmalar.blogg.se
godnatt!Det är inte de onda människornas ondska som är värst,
utan de goda människornas tystnad!

//Martin Luther King
Livet | | Kommentera |
Upp