1 Läs mer >>
De sa att det skulle storma idag, men när vi kom ut så sken solen, underbart! 

Sol och vacker väder

0 Läs mer >>
Godmorgon världen!
Det är zoombiemode på idag, eller kanske hippiemode eftersom jag springer runt i Pernillas haremsbyxor och en stor stickad tröja, hm. Aja det är mysigt! Nu ska vi in en sväng till skolan och sen ska jag upp och hälsa på bror och co. Efter det bär det av på förfest till Martina. De ska baka tårta åt mig och vara söta, och sen drar vi ut i kväll! Hoppas på en kul kväll, och i morgon bär det av hem till Dalen över helgen.
Puss


Fullt upp!

2 Läs mer >>
I kväll fick min kära tillfälliga sambo Pernilla med mig på ett Mage-rumpa-lår-pass på gymmet, vilket jag inte brukar gå på och egentligen inte orkade. Men det är nog bra för mig att gå på sånt där ibland också och det var skönt! Efteråt svängde vi in på donken och hon köpte lite mat innan vi drog hem. Nu sitter jag och skriver ett arbete jag ska redovisa i morgon, sista minuten som vanligt. Aja, det går bra! Det är supermysigt att ha Nilla boende här, du är bra! <3
 
Fan vad jag hatar att vara så känslomässigt fucked up, men den här gången hoppas jag att det håller i sig. Jag tror att jag kanske faktiskt vet vad jag känner nu. Det är skönt, det känns bra. Men jag ska inte säga något än, jag väntar lite till. Måste bli säker, och kanske känna lite till. Det är dumt egentligen, så jag får skylla mig själv om jag inte hinner, men så kan det vara. Jag måste få känna ifred nu ett tag, och ha det där tålamodet som jag inte äger och hoppas på att du väntar in mig. 
Ja och en sak till, jag saknar dig. Du vet, du får mig att må bra. Att bli lugn.
 
Ingen förstår vad jag pratar om, det är inte heller meningen. Jag behövde bara rensa tankarna lite. 
Här är en ganska fjollig bild på mig egentligen, men man kan se att jag har gått ner i vikt så jag tycker om den! 
Puss
 

Kvällen och nattfu...

0 Läs mer >>
Idag blev det fotostudion klockan 10 med Pernilla och Martina. Vi skulle hjälpa Nilla med hennes projektarbete då hon ska fota de 7 dödssynderna. Vi började med mig, och jag skulle modella frosseri. Vi hade köpt tårtbottnar, grädde och strössel om jag fick trycka i hela ansiktet och kladda och samtidigt menade hon att jag skulle se sexig ut. Ja det gick väl sådär, haha! 
Sedan kom herr Anka och hjälpte oss också, han skulle vara högmod, och tillsist Martina som skulle vara vrede/ilska. 
Efter studion drog jag in till stan och mötte upp pappa och bror på Jensens där vi åt en god lunch. Sedan gick vi och köpte min balklänning som jag hittade igår! Den är jättefin och jag är supernöjd! Efter det skulle de skjutsa hem mig, men det slutade med att vi snurrade runt i Angered tills vi hittade rätt. Suck. 
Ja nu ligger jag och Pernilla på min säng, jag har slängt i en tvätt och snart ska vi på gymmet en vända. Jag hade behövt skriva, men jag behöver röra på mig också så det blir nog en uppesittar kväll sedan! 
 
Här får ni en bild från studion när jag sitter och kladdar med tårta! 
Puss
 

Kreativ dag

0 Läs mer >>
Jag, Martina och Pernilla tog en pluggdag idag. 
Först i morse så kom pappa och bror med massa mat och älgkött, och sedan gick jag och Pernilla upp ur sängen och åkte in till stan för att möta Martina. Hon var lite sen så vi gick och kikade lite balklänningar, och jag hittade min äntligen! Den bara hängde där, och vi bara tittade in en snabbis! Den är så fin och den är så jag! 
Lägger inte upp någon bild än, ni får se när det är dags, hihi! Men jag och pappa ska i alla fall in i morgon och köpa den och äta lunch någonstans. 
När vi mött upp Martina och hon också tittat på klänningen, tog vi bussen till Ica-Maxi där vi bunkrade upp med kakor, bakingredienser, te, proviva, mjölk och så köpte jag faktiskt mig en parfym. Sedan drog vi hem till Martina, och vi har precis blivit bjudna på en supergod äppelkompott hon gjort till sitt projektarbete! :-) 
Puss
 

Pluggtisdag!

0 Läs mer >>
Hej! 
Igår hade jag en bra dag. Först blev det en lång fika med Pernilla och Ankan. Jättemysigt! Jag älskar att sitta bredvid två gamers när de pratar, och le som att jag faktiskt förstår vad de säger, haha! 
Efter fikat drog jag och Pernilla till Martina där vi tre och Emma gjorde tacos och satt och pratade, skrattade och åt till klockan 5 på morgonen. Helt underbart! 

Idag vaknade jag och drog till skolan där jag träffade mina handledare angående projektarbetet. En av dem försökte prata på om mitt skrivande trots det att han aldrig läst något jag skrivit. Hm. Jag blev irriterad, men men! Efter det åkte jag in till stan och satte mig med en kopp te och lite musik på ett café och skrev något kapitel på boken. Känns riktigt bra! Sedan drog jag och Pernilla på gymmet. Vi körde dubbelpass, först zumba och sedan CXWORKS som är ett styrkepass. Galet vad skönt det var! 
Nu ska vi snart sova, upp tidigt i morgon eftersom pappa kommer med mat och sedan ska vi till Martina. Hon ska baka till sitt projektarbete, jag ska skriva och Nilla ska plugga. Blir nog super! 
puss
 
Lite bilder från igår
 
 
 

Fina människor!

1 Läs mer >>
Myser med glass och film sådär för mig själv en lördagkväll, hur bra som helst! 
Känner att jag börjat blogga väldigt mycket, men jag tycker om det. 
Puss

Full of life and f...

2 Läs mer >>
 
Jag kommer alltid att göra mitt allra bästa för att finnas för er. 

Best friend: the o...

0 Läs mer >>
Jag och herr Jonatan drog ut till Queens en sväng igår, trevligt! Sen träffade vi sys och Johan på spårvagnen hem igen, så Lina följde med oss och köpte pizza. Avslutade kvällen med lite Vampire Diaries och film och herr Jonatan sov hos mig eftersom vi bestämt att vi skulle upp och fota idag.
Så efter att ha vaknat osv, sminkade jag honom, smutsade ner hans linne, rev sönder hans byxor och sen drog vi. Det var svinkallt så tog inte så många bilder, men här är två som jag blev riktigt nöjd med! Första gången jag sminkat skägg också förövrigt. 

Under en bro en ka...

1 Läs mer >>
Tre och en halvtimmes håltimme är ju ingenting om skolan bara kryllar av fina människor! Men nu börjar lektionen och jag och Martinus ska göra kaffus. Puss!

Munkebäckhåltimme!

0 Läs mer >>
Startar dagen med min fina vän Erik som en liten självförtroende boost på morgonen. 

Kom ihåg det allihop, ni är så JÄVLA fina. Du som läser det här, du är så jävla vacker även om du inte ser det själv. Ställ dig framför spegeln och berätta för dig själv hur fin du är, för det är du! 
 
Ha en bra fredag allihop! 
Puss

Morgon boost!

0 Läs mer >>
 

Go out for a drive...