0 Läs mer >>
Nu är det början på en ny vecka och slutet av den förra. Det var verkligen en fantastisk vecka, så välbehövligt! Så mycket skratt och kärlek - vad skulle jag göra utan mina tjejer? 
Blev även jobb i studion i helgen, roligt men intensivt. Har också fotat en maaaassa nya bilder på fritiden och det känns som att jag blir bättre och bättre! 👏 
Nu är jag hemma hos min fina man, vi har precis ätit och nu myser vi framför the Big Bang Theory. Kanske blir en springtur senare! 

Lite bilder från veckanMåndag

0 Läs mer >>
Godmorgon, fredag igen och jag är snart på väg till jobbet. 
Pernilla har kommit tillbaka till Göteborg och i onsdags tog jag hon och Alexx en helkväll som började på min balkong och slutade runt kl 05:00 på morgonen! Mycket lyckad kväll! 
Och igår så blev det en tur till studion och lite nya bilder, och sen bjöd Nilla mig på middag så vi gick och åt tapas - galet gott! 
Efter maten ville vi ta en sväng på stan, så vi hamnade på Sticky. Nilla tog en öl och jag en vatten (vatten är väldigt underskattat). Slutade med att vi satt och pratade med två norrlänningar om renskötsel, och tydligen får man inte äga en ren om man inte är same. Så nu vet ni det! 
Nu ska jag äta en macka och dra in till stan och köpa kaffe - tjingeling! 

Lite bilder från onsdagen


Vi är dom som du hata...

0 Läs mer >>
Den här veckan har jag mina flickor på besök. I lördags kom Linn, och vi var ute på en supermysig taco-restaurang för middag och gick sen vidare till min nya favoritbar! Den var som hämtad ur mina favoritböcker! 
I söndags tog vi en lång balkongfrukost och fick helt plötsligt för oss att vi skulle ta bilen ner till Falkenberg, så fem minuter senare var vi på väg. Sol, hav, kaffe och lite fotografering - underbart! 
Väl tillbaka i Göteborg plockade vi upp Alexx vid tåget, och sedan tog vi en myskväll alla tre. 
Idag har jag varit in och plåtat lite för Fiveseasons och Alexx har varit med som assistent. Nu blir det en sväng på stan i sommarvärmen efter en lunch på favoritcafét! Finbesök!

0 Läs mer >>
Godmorgon världen! 
Idag är det lördag. Jag har precis dragit mig ur sängen, tagit på mig ett par gigantiska pojkväns-byxor och försökt dricka en kopp te på balkongen (det var för kallt så jag gick in igen). Av någon anledning vaknade jag 06:30 med torr mun och bultande huvud, i stället för att göra som ägaren till byxorna och snarka vidare några timmar till. 
Igår skulle jag och Anna gå på en promenad. Promenaden slutade på en uteservering med några glas vin och ett gäng nya trevliga människor! Bra fredag! 
Idag ska jag och byxägaren (så mycket roligare än att säga pojkvän liksom?) på ungdomsutbildning hela dagen, och efter det ska jag plocka upp min fina Linn som kommer ner från Karlstad idag! Hon är den första som anländer, och i morgon kommer Alexx, på onsdag Pernilla och på fredag Becca - jag är så glad! 

Nu ska jag se om jag kan sova någon timme till, tjingeling!

Fredag hela veckan!

0 Läs mer >>
Ibland behöver man bara vara, inte tänka och skita i allt. 
Att göra det tillsammans med en fin vän en vårkväll på en balkong, gör det hela mycket bättre. 

Ge mig tips & goda rå...