0 Läs mer >>
Idag har det snöat jättemycket hela dagen, och jag har varit jätteglad! Jag älskar snö! Plus att jag har sprungit runt på biblioteket och julpysslat och sjungit julsånger. Väldigt bra dag! Nu sitter jag hemma hos mamma i soffan med lite tända ljus, ska snart lägga mig med min nya bok tror jag!
Puss
Jag älskar dig myspys!
 
 
 

Hej mitt vinterland!

0 Läs mer >>
Eftersom blogg.se har dummat sig hela dagen så får ni mina vinterbilder senare. 
Nu hoppar jag och My snart på tåget till Mora för en helg hemma i Dalen. Förhoppningsvis med lite julbak med mamsen och sådär. Julkänslor idag! 
Puss
 
Charmig när jag sjunger, huh? 

Snabbis

0 Läs mer >>
Idag har det varit en riktigt bra dag! Praktiken fortsätter att vara askul, skrattade i princip så att jag grät idag när jag stod i disken. Man skulle verkligen göra en "behind the scenes" film på biblioteket belive me... Efter praktiken kom Erik och hämtade upp mig. Hans mamma Monica fyllde år idag, och Erik och Axel ville ge henne ett födelsedagskort där de stod halvnakna och kramades framför Axels skogstapet, mycket charmigt blev det! En av de intressantaste fotograferingarna jag har gjort, och Monica blev glad! :-D Sedan blev jag bjuden på tårta och glögg, helt underbart! Efter fikat skulle Erik lära mig att spela Skyrim.... mig... jag som aldrig spelar datorspel. Men det var faktiskt riktigt kul! Precis som mina bordsrollspel bara det att det var på en skärm. Jag gick hem till My runt halv nio och vi åt och hon färgade mitt hår. Nu ligger jag här och väntar på att håret ska torka och borde skriva lite på min bok men det orkar jag inte. Tar nog och läser lite i stället! Puss

Tårta, naket, skra...

0 Läs mer >>
Har äntligen skickat in ett skolarbete som skulle varit inne för 100 år sedan, känns bra. Nu sitter jag med en te-kopp och är lite små bitter och ska snart lägga mig med min efterlängtade bok!
puss

nattinlägg

0 Läs mer >>
Jag tyckte att rubriken var väldigt bra idag, dels för att jag verkligen tror på det och dels för att jag sitter och skriver om just karma. Ligger efter med en religionsläxa så tänkte att jag kunde få den gjord nu, men som ni ser går det inte sådär superbra eftersom jag sitter och bloggar i stället, suck. Men tar tag i det så fort jag skrivit klart här! 
Praktiken fortsätter att vara super. Idag började dagen med att se på film med en förskoleklass, hur mysiga som helst! Sedan har jag stämplat och gallrat böcker, skrivit bokrecension och lite sånt. Jag har nästan lika fullt upp som bibliotekarierna, haha! Är i gång med min bokblogg också om någon skulle vara intresserad, ny design som jag fått av Alexx och sådär!  
Ja nej, karma var det.. 
 

What goes around c...

0 Läs mer >>
Igår efter praktiken knallade jag iväg till Ica där jag gjorde en mycket viktig inhandling:
Glass, popcorn, läsk, och ett blockljus! Sedan gick jag hem till Erik och Axel som låg och sjukade sig. Jag bäddade ner dem i soffan, tände ljus, satte fram glass och så myste vi ner oss med Bröderna lejonhjärta och Peter Pan. Supermysig och skön eftermiddag! 
Runt halv nio gick jag tillbaka hem till lilla My. Vi åt lite och hängde över varsin dator innan jag bestämde att vi skulle ta med datorn, ett ljus och våra skrivblock ut på trappan. Jag kokade också lite te och så hade My gjort en supergod äppelpaj som vi tog med ut, och så satt vi där i två timmar. Lyssnade på musik, My pluggade och jag skrev på min bok. Lite konstigt men helt perfekt! 
puss

Det enda som spela...

0 Läs mer >>
Måndag och ny praktikvecka, och det hade inte kunnat börjat bättre! 
Gått med en ångest hela veckan eftersom jag hade lyckats tappa bort två biblioteksböcker som jag fått låna hem att läsa, för att sedan redovisa dem för några bokombud på torsdag, och vad gör jag? Jag slarvar såklart bort dem. Så förra veckan sprang jag och letade efter dem över hela Leksand, och idag gruvade jag mig för att gå hit och berätta, och förberedde mig på att få ersätta böckerna, men då säger Jessica som jag jobbar med att de är utlånade! Jag har alltså råkat glömma dem i disken och så har de bara blivit utlånade! HUR SKÖNT? Rätt klantigt och så vidare, men ändå! 
Jag är så fruktansvärt lugn nu, och glad! Sitter i raggsockor och haremsbyxor och lyssnar på Winnerbäck och bara andas. Ska ut och fota i biblioteket senare :) 
Puss
 
 
 
 

Bra start på veckan!

0 Läs mer >>
Jättemys kväll igår! 
Vin, musik, ljus och mina fina! Idag sitter vi och tittar Björnbröder och slappar. Ska väl snart börja dra oss mot My och tvätta och plugga och lite sådär :) 
Jag och My var duktiga igår och joggade en halvtimme, det känns lite i låren nu, men det ska det! 
Puss

Myskväll och slapp...

0 Läs mer >>
Ni är de bästa som finns! 
Min fina lill-familj,

Jag älskar er !

0 Läs mer >>
My bakar muffins, musiken är på och jag och Lina leker med Nelly som förtillfället springer runt som en galning efter en studsboll, haha! Pussas kan hon också! 
Får se om vi går till Antonfjanton sen, och i morgon ska jag ha en äckligt lång sovmorgon! I morse skulle jag ha haft sovmorgon men då flög Anton upp klockan 7 och drog på radion! Ja, ja sen kom han och la sig igen och vi låg och drog oss, lyssnade på radio och skrattade åt vad de sa. Senare vaknade My också och Anton gjorde te och satte på Beatles. Väldigt mysig morgon! Men fortfarande, sovmorgon! 
 
Nu hoppade hunden upp i min säng, haha! 
puss 
 

Hundhångel och mys...

0 Läs mer >>
Nu drar jag och My ut på en springvända bort till Anton. Sedan ska vi krypa ner i hans soffa med en film!
puss

Trött, mätt och äc...

0 Läs mer >>
Sitter med My på biblioteket och skriver på min bok. Kapitel 9 nu! Det går framåt, sakta men säkert. 
Sedan ska vi hem till henne och diska, för att sedan dra till Anton och ta en myskväll. Kanske blir att jag springer en vända också, det behövs nu om jag ska kunna hålla min viktminskning. 
Nu ska jag skriva vidare! 
Puss
 
 
 
 

Welcome to the new...