0 Läs mer >>
Sitter och skriver på min bok och lyssnar på Melissa Horn. Det går rätt bra, det går framåt!
Idag så har jag först och främst sovit 12 timmar i sträck (i natt då alltså), sedan låg jag och tog det lugnt och läste i morse innan jag gick upp och åt en riktig frukost. Efter det knallade jag runt i min One Pice och skrev lite och bara, bara tog det lugnt innan jag drog ner på stan, köpte en tröja och gymmade! 
Nu ska jag göra en kopp te, skriva lite till och sedan krypa ner med min bok och tagga för i morgon. Sånna här dagar behövs verkligen ibland. 
Puss

Chilldag med mig själ...

0 Läs mer >>
Jag lärde mig precis någonting om mig själv, av mig själv. Känns helt otroligt. 
Jag och mamma hade en diskussion och hon drog upp en sak om mig som jag redan är medveten om men inte vetat hur jag ska förändra. Det vet jag inte om jag vet nu heller, men jag fick en förklaring på en sak då i alla fall. Detta låter fruktansvärt rörigt nu, och jag menar inte att ni ska förstå det. Det jag ville med att skriva ut det på bloggen var att visa hur fruktansvärt skönt det känns! Jag tror nu att jag kan ändra på mig, jag tror att jag kan luska ut vem det är jag vill vara och hur jag ska bli den personen. Jag vet inte hur det ska gå till än, men jag tror att jag vet att jag kan!
Som sagt ni behöver inte förstå, men jag blir glad om ni blir glada för min skull! :)
Och just det, det är jag som har skrivit rubriken! Jag skriver mina egna små citat ibland som jag är ganska stolt över och därför ville skriva det här. 
 
Puss
 

Tänk inte på livet so...

0 Läs mer >>

Kyssa dina röda läppa...

0 Läs mer >>
Idag blev det Mora med Alexx och Hanna. Vi tog mammas bil, Alexx körde. Sjukt vad stora vi har blivit!
I Mora tänkte jag att jag skulle hitta någonting att ha på mig på nyår eftersom jag fick presentkort och sådär i julklapp, men det var fan helt omöjligt. Men jag fick med mig en ny foundation och en hårfärg i alla fall, så när vi kom hem blev det hårsalong. Först färgade jag Alexx hår, sedan klippte och färgade Hanna mig och sedan fick Hanna färgen som blev över från mig i sina toppar. As najs! 
När hade dragit gick jag en powerwalk med kusins hund i snön. Jätteskönt, och när jag kom hem kände jag för att bygga en snölykta, så nu står den ute på gården och lyser. Mys! 
Nu kanske jag ska skriva lite på boken, blev klar med 2 kapitel igår. 
puss
 
 

Bra dag!

0 Läs mer >>
Idag var det en stress-ångest-dag. Inte roligt. Ont i huvudet, trött och allmänt tung dag. 
Det är sådana där dagar jag känner för mycket, tänker för mycket. Rätt skönt att få reda på att det har ett namn, but still. 
Skrivit lite på boken har jag gjort också. Lite, lite och jag är nöjd men jag vet inte riktigt hur det blir. Fastnar hela tiden, men jag ska få till det. 
Nu sitter vi och tittar på "Så mycket bättre- återträffen" eller vad det heter. Senare ska jag och mamsen titta på modig. Älskar dig mamma! ❤
puss

Tisdagkväll

0 Läs mer >>

HAHAHA

0 Läs mer >>
Jag insåg i natt vad jag vill göra med framtiden. Jag byggde upp en dröm, ett mål och det känns så bra. Någonting att kämpa för.
Jag har alltid sett upp till personer med ett mål. En så stark dröm att de gjort allt, och verkligen jobbat för det. De som inte vikigt sig för motgångar, vad människor än har sagt eller kommit med för invändningar. De so varit så starka i sin tro och vilja att de har struntat i det och inte låtit sig bli nertrampade. Jag vill också bli en sådan, och jag ska verkligen försöka.
Livet är ju faktiskt mitt, jag kan inte rätta mig efter vad alla andra vill, önskar och tycker hela tiden. Jag kan inte rädda hela världen, men genom att rädda mig själv, genom att göra det jag vill och drömmer om, räddar jag ju ändå en liten del av den.
Jag ska bli en drömfångare.

En liten del av värld...

0 Läs mer >>
Skapligt trött och nyvaken tjej sitter med en turban på huvudet och lyssnar på Winnerbäck. 
Borde packa i det sista och leta upp lite grejer, äta frukost borde jag också. Det är mycket man bör göra. 
Tillbaka upp till Dalarna en sväng nu, sedan tillbaka ner till nyår. 
Nej, är väl lika bra att sätta igång! 
puss
 
3 bilder på fint folk från i torsdags

godmorgon.

0 Läs mer >>
Firade Herr Jonatans 18 års dag och första lagliga fylla igår! Grym kväll med allt fint folk ♥ Kommer nog kanske mer bilder sen, men här är en mingelbild i alla fall, haha!
Idag blev det stan med Lina och Yoggi, lite bakiskebab, lite gå runt och titta i affärer, inhandlandet av en sista julklapp, krama på Linus och Jimmy och sen hem och dö lite i sängen. 
I morgon bär det av mot Dalarna igen och jag borde packa och städa men sängen är galet mycket skönare just nu. 
puss

Livet!

0 Läs mer >>

Hej, gissa vem som bloggar från telefonen?
Ligger i Martinas säng med hårfärg i håret, det ska back to knallrött. Fick jullov idag också, fan så Skönt! Så nu blir det några dagar här nere och sen upp till Dalarna på lördag och sen ner till Göteborg igen i mellandagarna för att fira nyår här. Vilket rännande!
I kväll får vi se vad som händer, vi kanske tar en sväng om baren? Eller bara hem, tar det lugnt och sen världens sovmorgon i morgon. Får se :) men nu Ska jag släppa telefonen, puss!

Jullov!

0 Läs mer >>
Sitter hemma hos nilla och myser på med film :-) dagen har bestått i skola och redovisning av bilderna ni såg i förra inlägget, och efter skolan drog jag och hade en super trevlig fika med Andreas och sedan ett roligt zumbapass! Bra dag!

Dagen

1 Läs mer >>
 

Bilduppgift: Musik & ...